Welkom op de Website van Lies Lay-out

Lies Lay-out wordt geleid door Liesbeth Vermeulen, webdesigner en creatief DTP-er

Je kunt onder andere bij haar terecht voor:

  • Ontwerp en/of uitwerking van uw website
  • Workshop of advies voor het gebruik van Wordpress

Op deze website vind u aantal voorbeelden van haar werk.

website Nicole Maas FotografieDit betreft de website voor de fotografe Nicole Maas. Zij maakt vooral portret-foto's voor bruiloften, communies of gewone familie-portretten. Ook maakt zij uitnodigingen waar zij dan een creatieve swung aan geeft. Ik ben samen met haar tot een ontwerp gekomen waarmee zei erg blij en tevreden bleek te zijn. Dankzij het gebruik van het heel gebruikersvriendelijke content management systeem 'Wordpress' kan zij, nadat ik dat haar duidelijk heb uitgelegd, zelf de website onderhouden door nieuwe foto's te plaatsen of (oudere) foto's te verwijderen.

www.nicolemaas-fotografie.nl


website Handelskwekerij ArhoDit is de website voor een handelskwekerij. Deze is gemaakt met een eigen content management systeem dat door een website ontwikkelaar is gecreëerd. Hierdoor kan de de kwekerij zelf alle gewenste producten en de bijbehorende teksten en afbeeldingen wijzigen, toevoegen of evt. verwijderen.

www.handelskwekerijarho.nl


website SaximpereumDeze website heb ik gecreëerd naar aanleiding van het tragische verlies van mijn broer. Hij had een bedrijf 'Saximpereum' en verkocht saxofoons. Die moesten allemaal alsnog worden verkocht. Nu deze saxofoons, mede dankzij deze website, intussen zijn verkocht en het bedrijf door het overlijden van mijn broer niet meer actief is, is deze website nu niet meer actief onder de domeinnaam 'www.saximpereum.nl'. Vandaar dat ik de website onder mijn eigen domeinnaam heb ondergebracht om deze website toch aan u te kunnen tonen. Het onderhoud van deze website verzorgde ik zelf. Bij deze website is dus geen gebruik gemaakt van een content management systeem.

www.lieslayout.nl/saximpereum/index.html


website Schoenmakerij de HaegheDeze website is gebouwd voor een schoenmakerij. De eigenaar van deze schoenmakerij vond het niet nodig om zelf de website aan te kunnen passen. Hij liet het onderhoud geheel aan mij over. De website is bijna in zijn geheel gebouwd met behulp van Flash.

www.schoenmakerijdehaeghe.nl


website Liesbeth Vermeulen schouwburgDeze website heb ik als afstudeerproject gemaakt voor één van de modules webdesign die ik aan het begin van mijn studie heb doorlopen. Deze website is geheel in flash gebouwd om de nodige animatie er in te kunnen verwerken. Tegenwoordig kunnen dit soort animaties ook gemakkelijk met andere technieken gerealiseerd worden, maar ik wilde u deze website desondanks niet aan u onthouden.

www.lieslayout.nl/website-schouwburg


Werkwijze

Als ik u interesse heb gewekt, kunt u uiteraard geheel vrijblijvend een offerte bij mij opvragen. Ik kom dan bij u langs om te bespreken wat u wensen zijn en biedt u vervolgens een passende offerte aan.

 

Als u na ontvangst van deze offerte inderdaad de website wil laten maken, ga ik zo snel mogelijk met uw website aan de slag en zal ik regelmatig contact met u onderhouden m.b.t. de vorderingen.

ContactgegevensLiesbeth Vermeulen

Bergen op Zoom

Telefoonnummer: 06-26288803

Email: